foradia subscriutegrat

Representació d’Alcoi i comarques a València reivindicant un finançament valencià just

• Milers de valencians i valencianes van eixir pels carrers de València reivindicant uns Pressupostos Estatals que siguen justs amb el País Valencià • “Això només ha fet que començar. D’ara endavant, la Crida pel Finançament Valencià seguirà treballant per eixamplar el nombre d’organitzacions que la conformen. Hem de seguir sumant”

Milers de valencians i valencianes van eixir pels carrers de València reivindicant uns Pressupostos Estatals que siguen justs amb el País Valencià.

Entre aquestes persones es trobaven membres i representants de desenes d’entitats de la societat civil valenciana, i entre elles de les vora 25 organitzacions d’Alcoi i la comarca.

En concret un centenar de col·lectius del País han donat suport a la Crida i 2.000 persones a títol individual s’han adherit al manifest. En aquesta llarga llista figuren alts càrrecs del govern, diputats i diputades, alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de nombrosos ajuntaments, així com destacats membres de les entitats.

Emma Rodríguez, portaveu de la plataforma Crida pel Finançament Valencià en Alcoi i comarques, realitza una valoració positiva respecte a la manifestació, destaca la implicació de moltes entitats i sindicats.

No obstant això, també critica la poca, o nul·la, participació del Govern de la Generalitat i les institucions públiques, “potser esperen fer força en una segona pròxima mobilització, perquè hi farem més”.

Perquè, tal com assenyala la Plataforma, “això només ha fet que començar. D’ara endavant, la Crida pel Finançament Valencià seguirà treballant per eixamplar el nombre d’organitzacions que la conformen. Hem de seguir sumant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *