foradia cdturisme

Alcoi es coordina amb la Xarxa AFIC per estimular el comerç local

• La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, va assistir a la reunió anual de la Xarxa AFIC que va tindre lloc en Campello • Vanessa Moltó destaca que "hem tractat temes molt interessants, com què poden fer els comerciants per a adaptar-se a les demandes"

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, va assistir a la reunió anual de la Xarxa AFIC que va tindre lloc en Campello en la que van parlar sobre Instruments per a la promoció del comerç de proximitat. La jornada va comptar amb la presència del Director General de Comerç, Natxo Costa.

Vanessa Moltó destaca que “hem tractat temes molt interessants, com què poden fer els comerciants per a adaptar-se a les demandes d’un consumidor multicanal?, si tenen sentit les actuals actuacions de promoció que es duen a terme des de les Administracions Públiques o com mesurar el retorn dels recursos públics destinats amb aquest fi“.

Les oficines AFIC, com a interlocutores especialitzades en comerç local, es converteixen en nexe d’unió permanent entre els comerciants, les seues organitzacions representatives i l’Administració” ha destacat, la regidora.

En aquesta reunió han participat Comerciants, Tècnics Municipals i Responsables Polítics de Comerç i Desenvolupament local.

Recordem que la xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial, coordinada des de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, és un instrument pel qual, la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb l’Administració Local, està impulsant el procés de modernització i ordenació del comerç local.

La mateixa estructura descentralitzada de la XARXA AFIC, amb més de 100 agències ubicades a ajuntaments, mancomunitats i consorcis de la Comunitat Valenciana, permet apropar l’actuació administrativa a un alt percentatge dels usuaris, universalitzant-se el servici a través de la col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Les oficines AFIC, com a interlocutores especialitzades en comerç local, es converteixen en nexe d’unió permanent entre els comerciants, les seues organitzacions representatives i l’Administració.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *