foradia subscriutegrat

Accions aprovades als pressupostos participatius

• Millores als parcs de la ciutat, ordinadors per a les biblioteques o l’equipament al Racó de San Bona Aventura són algunes de les propostes dels pressupostos participatius aprovades • La quantia total és de 383.200€ • Augmenta la participació mentre es continua amb l’execució de les propostes de l’any anterior

WebDesprés del tancament del procés de selecció de les propostes presentades als pressupostos participatius, cinc d’elles han sigut elegides.

La primera de les actuacions aprovades és la referent a l’equipament integral del Racó de Sant Bonaventura amb una quantia de 20.000€.

Li segueixen les millores a alguns parcs de la ciutat com Cantagallet o la Zona Nord per 180.000€. A més s’abastirà a les biblioteques de la ciutat de 50 ordinadors, el qual ha estat pressupostat per 13.200€.

La quarta demanda per 110.00€ es tracta d’un pas per a vianants per sota del pont de Cervantes per completar el circuit del riu. I per últim millores en alguns carrers de Santa Rosa per a evitar relliscades valorat en 60.000€.

La quantia total de les actuacions estan valorades en 383.200€:  “Açò ens permet tenir un marge de 16.800€ per a ajustar les actuacions o en el cas de que no fos necessari poder incloure una sexta proposta”, ha explicat Maria Baca, regidora de Participació Ciutadana.

S’ha destacat l’augment en la participació, sobretot a través d’internet encara que es seguirà treballant per a fortalir la participació.

Algunes de les actuacions referents a propostes elegides l’any passat continuen ara executant-se, segons ha explicat Baca.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *