foradia cdturisme

2 dels milions de les ajudes de l’IVACE es destinaran als polígons industrials d’Alcoi

• Més de 5 seran destinats als polígons de les comarques l’Alcoià i Comtat. Tots ells dedicats a empreses de joguets, tèxtil, agroindústria i cosmètics. • En concret als polígons d’Alcoi s’invertiran més de 2 milions. I als d’Ibi altres 2 milions. L’altre milió es destinarà a Cocentaina. I quasi mig milió al Pi de Muro.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, inverteix 19,2 milions d’euros en la millora de 83 polígons industrials de la Vega Baixa, Comarques Centrals, La Safor i Els Ports-Maestrat.

D’aquests més de 19 milions, més de 5 seran destinats als polígons de les comarques l’Alcoià i Comtat. Tots ells dedicats a empreses de joguets, tèxtil, agroindústria i cosmètics.

En concret als polígons d’Alcoi s’invertiran més de 2 milions. I als d’Ibi altres 2 milions. L’altre milió es destinarà a Cocentaina. I quasi mig milió al Pi de Muro.

A més a més, segons ha informat el Conseller d’Economia, Rafael Climent, d’aquestes ajudes es beneficiaran altres ciutats de les comarques com Onil, Castalla, l’Alqueria d’Asnar, Beniarrés i Banyeres de Mariola.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *