foradia pressupostparticipatiualcoi

Grans resultats de patinadores alcoianes al Campionat Estatal

• Sonia Pla, del Club Patinatge Artístic Alcoi, actual campiona autonòmica de la categoria junior, va aconseguir una destacada 4a plaça • Alicia Sánchez, del Club Patinatge Artístic Santa Rosa, actual campiona autonòmica de la categoria sènior, finalment situar-se al final en la 18a posició

Les esportistes alcoianes Sonia Pla i Alicia Sánchez han participat en el Campionat Estatal de Patinatge Artístic celebrat a Girona obtenint grans resultats.

La patinadora Sonia Pla, del Club Patinatge Artístic Alcoi, actual campiona autonòmica de la categoria junior, va aconseguir una destacada 4a plaça: va realitzar un excel·lent i destacat campionat demostrant igual que en l’edició del 2016, que és una esportista de gran nivell. Va estar a tan sols 2,8 punts d’ocupar una de les tres places de privilegi.

Per la seua banda, la patinadora Alicia Sánchez, del Club Patinatge Artístic Santa Rosa, actual campiona autonòmica de la categoria sènior, també va realitzar un bon campionat aconseguint finalment situar-se al final en la 18a posició.

Queda esperar al fet que el Comité Nacional de Patinatge Artístic faça pública la relació de convocats per al Campionat d’Europa de Patinatge Artístic que se celebrarà a Itàlia, per a saber si Sonia Pla participarà en ell.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *