foradia subscriutegrat

Bocairent celebra la XIV edició de la Fira del Llibre

L'Ajuntament organitza en la Plaça de Bous per als dies 23 i 24 d'abril l'esdeveniment previst en "Abril, el mes de les paraules"

Bocairent acull aquest cap de setmana la XIV edició de la Fira del Llibre, prevista dins de la programació “Abril, el mes de les paraules”. L’Ajuntament organitza aquesta nova edició els dies 23 i 24 d’abril a la Plaça de Bous de la localitat. L’alcalde de Bocairent, Xavi Molina, detalla que “l’any passat la vam ubicar allí perquè permetia el control d’aforament que exigia la situació sanitària i la veritat és que va funcionar molt bé; per això, hem decidit mantindre-la en el mateix lloc”.

L’edició d’aquest any compta amb dotze punts de venda, en els quals els visitants podran adquirir publicacions dels diferents estands de Bocairent, la Vall d’Albaida i altres municipis de l’entorn. Entre totes aquelles persones que compren un llibre a la Fira, hi participaran en un sorteig d’un xec valorat en 150 euros per a gastar en establiments de l’agrupació local de comerços i serveis.

Tanmateix, no sols se celebra la Fira del Llibre, sinó que la programació compta amb altres esdeveniments. El cap de setmana arranca, el dissabte de matí, amb el lliurament dels premis als participants en el projecte del Passaport lector i per un contacontes. A la vesprada, es produirà l’espectacle teatral Cataplum!!! (Viure entre bombes) i la presentació de Joan Olivares de la seua última publicació, ‘Els morts de la nostra vida’.

El diumenge la programació continua amb una xocolatada infantil i la presentació de les publicacions: Moviment obrer i identitat a la Vall d’Albaida (c. 1890-1939), d’Aurelio Martí Bataller, i Diari de silencis. La història de Paulette Weil, de Mariló Sanz.

“És una alegria haver estat capaços de consolidar la Fira del Llibre i arribar a l’edició número catorze”, explica Xavi Molina. L’alcalde, a més, afegeix que “la bona resposta continuada del públic ha animat l’Ajuntament a apostar per mantenir l’organització i aconseguir que, cada any, la cita siga un punt de trobada de llibreters i llibreteres, escriptors i escriptores, lectors i lectores, i sobretot amants dels llibres”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *