lasarga ajualcoipresuparticipa

Alcoi aprova condemnar la violència neonazi del 9 d’Octubre, sense el suport de PSOE, PP i C’s

• L’Ajuntament d'Alcoi condemna públicament les agressions neonazis perpetrades a la tradicional manifestació del 9 d’Octubre de València. • La regidora de Guanyar Naiara Davó afirma que “fugir d'aprovar aquesta moció i posar-se de perfil és una irresponsabilitat"


L’Ajuntament d’Alcoi condemna públicament les agressions neonazis perpetrades a la tradicional manifestació del 9 d’Octubre de València.

La contra manifestació simultània que es va dur a terme sense permís encapçalada per grup ultradretà Yomus va violentar aquesta concentració. Molts dels manifestants, entre ells, càrrecs públics, van patir des de punyades, puntades i colps amb barres fins a insults i amenaces de mort per part de grups feixistes organitzats. La falta d’efectius de les Forces i els Cossos de Seguretat de l’Estat va permetre que es produïren aquestes agressions.

Guanyar Alcoi va presentar una moció al Plenari Municipal per condemnar aquests fets i demanar responsabilitats polítiques al delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, per no garantir la seguretat i el dret de manifestació, i per permetre la contra manifestació de l’extrema dreta.

La moció s’ha aprovat amb els vots a favor de Compromís i Guanyar Alcoi, però amb l’abstenció del PSOE i el PP i el vot en contra de Ciudadanos.

La regidora de Guanyar Naiara Davó afirma que fugir d’aprovar aquesta moció i posar-se de perfil és una irresponsabilitat. La condemna al feixisme hauria de ser ferma i unànime, sense excuses

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *