foradia pressupostparticipatiualcoi

La campanya electoral de Podem la finança la gent, no els bancs

Pots aportar entre 100 i 10.000 euros, per a cobrir les despeses de la campanya electoral autonòmica de Podem, que et retornarem quan rebem la subvenció corresponent a les despeses electorals, al desembre de 2015

mirocreditos podemos

Diuen que qui paga mana. I com en Podem, volen que mane la gent i no els bancs, es financen a través de les aportacions econòmiques voluntàries (microcrèdits) que realitzen els seus simpatitzants.

En concret, per a cobrir les despeses de la campanya electoral autonòmica de Podem, s’han compromés gastar exclusivament la quantitat de diners que la gent, a través de les seues donacions, considere oportú.

Per altra banda, la formació ha decidit retornar als donants els diners prestats en desembre, quan es reba la subvenció electoral. D’aquesta forma s’aconsegueix finançament mantenint independència enfront dels bancs.

Podem ja ho van fer així en la recent campanya electoral d’Andalusia, on van gastar exclusivament els diners que van rebre de les persones voluntàries 400.000 €, entorn d’un 10% del que van gastar la resta de grans partits.

En l’actualitat, en la Comunitat Valenciana Podem han acumulat 157.000 € dels 300.000 que esperen acumular de moment.

Més informació https://participa.podemos.info/es/microcreditos/informacion

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *