foradia subscriutegrat

Gimnastes de El Pastoret en el V Trofeu Nacional Vila de Salt

• Totes les gimnastes de El Pastoret van participar de manera destacable cadascuna en la seua categoria. • “Ens tornem d'aquesta magnífica competició amb molt bones sensacions i amb les vistes posades en el Nacional de Valladolid"

13 gimnastes del Club El Pastoret van participar en el V Trofeu Nacional Vila de Salt. Una competició que les agrada especialment a causa del gran nombre d’activitats que en ella es realitzen i l’ambient que es genera.

En aquesta ocasió van participar en aquest campionat quasi 700 gimnastes de tots els racons del territori nacional. Segons comunica l’entrenador Tavi Fuentes, totes les gimnastes de El Pastoret van participar de manera destacable cadascuna en la seua categoria.

“Ens tornem d’aquesta magnífica competició amb molt bones sensacions i amb les vistes posades en el Nacional de Valladolid, que comença el pròxim 10 de juliol i que finalitzarà el 16, el qual afrontarem amb les mateixes ganes de sempre i en el qual intentarem gaudir al màxim del treball i l’esforç realitzat durant tot l’any”, conclou en entrenador.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *