lasarga ajualcoitel

Benilloba organitza un curs de formació per a trobar treball per Internet

• L’objectiu del curs que organitza l’Ajuntament de Benilloba se centra en “oferir eines útils per a utilitzar la xarxa d’una manera professional i efectiva • El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Rafa Climent, serà l’encarregat de clausurar el curs

L’aula d’informàtica del Col·legi de Benilloba acollirà la pròxima setmana un curs de “Formació i Orientació per a la recerca d’Ocupació per Internet” organitzat per l’Ajuntament de Benilloba i finançat per la Diputació d’Alacant.

Els participants tindran l’oportunitat de treballar habilitats digitals per a aprendre a moure’s a través de la xarxa. Al llarg de les quatre jornades de les quals consta el curs s’aprendrà a crear un perfil professional i definir una estratègia a la recerca d’ocupació a més de conèixer com elaborar un currículum professional; buscar a la xarxa amb seguretat i treballar amb cercadors i portals d’ocupació; la reputació en línia, presència a les xarxes socials i l’entrevista de treball; altres fórmules d’ocupació, com el sector públic, l’autoocupació o l’emprenedoria.

L’objectiu del curs que organitza l’Ajuntament de Benilloba se centra en “oferir eines útils per a utilitzar la xarxa d’una manera professional i efectiva per a trobar treball sense haver d’eixir de Benilloba”, ha explicat el regidor Jordi Jiménez, qui ha afegit que “el curs està obert a qualsevol persona de qualsevol edat que vulga participar i aprendre a optimitzar la forma de buscar feina utilitzant les noves tecnologies que estan al nostre abast”.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Rafa Climent, serà l’encarregat de clausurar el curs el divendres 14 de juliol a les 19 hores en un acte en el qual els alumnes tindran l’oportunitat d’intercanviar opinions amb el titular d’Economia del Govern Valencià. Un acte que el conseller aprofitarà per a conéixer el teixit econòmic i comercial de Benilloba.

El curs té lloc entre el dilluns 10 de juliol i el dijous 13, en horari de 10 a 13 hores. La inscripció al curs és totalment gratuïta i està obert a persones de totes les edats. Per a inscriure’s cal adreçar-se a l’Ajuntament o enviar un correu electrònic a regidors@benilloba.es.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *