foradia camaraalcoi

El Centre de Majors La Plaça lliura 2.000 euros al Centre Gormaget

• El Centre de Dia Gormaget és un servei per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual centrat en potenciar la seua capacitat d'autogestió • La regidora ha destacat que "Alcoi és una ciutat molt solidària".

Des del Centre de Majors La Plaça han lliurat 2.000 euros al Centre Gormaget. En lacte de lliurament el director del Centre Residencial, Enrique Pérez, juntament amb Concha Gandía, directora del Centre Ocupacional i Ramón Cerdá, president d’Aspromín han rebut al president del Centre Majors La Plaça, José Luis Grau, acompanyat per la seua Junta Directiva i la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira.

Aspromín és una associació que té com a objectiu defensar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i promocionar la constitució de centres i serveis per a l’atenció, formació i inclusió social d’aquestes. Realitza totes les activitats relacionades amb el control i la gestió dels Serveis i Centres creats en l’actualitat: Centre Ocupacional, Centre de dia i Residència Gormaget.

El Centre de Dia Gormaget és un servei per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual centrat en potenciar la seua capacitat d’autogestió per aconseguir les màximes cotes d’Inclusió Social en els seus contextos relacionals i oferir-los els suports necessaris per a aconseguir una Vida de Qualitat atenent les seues necessitats i expectatives.

Per la seua banda, el Centre de Dia i Residencial té com a missió creació i desenvolupament d’un servei integral, per a persones amb Discapacitat intel·lectual greu i necessitat de suports extensos i generalitzats. El seu fi és assolir el màxim nivell de qualitat de vida en totes les dimensions prototípiques de la mateixa i en els nivells tant personal, com funcional i social.

La regidora ha destacat que “Alcoi és una ciutat molt solidària. Hem pogut veure un altre exemple en aquest cas, on cal destacar la implicació del Centre de Majors, per conéixer tot el que es fa a Gormaget i saber les necessitats que tenen“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *