foradia subscriutegrat

Més de 50 voluntaris participen en la repoblació d’arbres a Serelles

• Xiquets i grans van gaudir d’un solejat matí al nostre entorn realitzant un treball que redunda en el bé col·lectiu • Els arbres són éssers vius necessaris per al nostre entorn

Alcoi va celebrar el diumenge 12 de març el Dia de l’Arbre realitzant una repoblació forestal al voltant de Serelles. Més de 50 voluntaris van participar en la iniciativa. Entre ells, representants dels Grups Municipals i membres d’ACIF.

En primer lloc, els participants van rebre les instruccions i consells pertinents per part dels professionals. A continuació, i després d’un esmorzar popular, va començar el treball que va consistir a repoblar arbres la zona i abonar zones per a poder repoblar-les més avant.

Així, xiquets i grans van gaudir d’un solejat matí al nostre entorn realitzant un treball que redunda en el bé col·lectiu. I ho han fet a una zona castigada pels incendis de l’última dècada.

Perquè cal recordar que els arbres són éssers vius necessaris per al nostre entorn. Entre els seus beneficis podem assenyalar: generen oxigen, eliminen diòxid de carboni i actuen com a refugis per als animals i per a altres plantes.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *