foradia subscriutegrat

L’energia que consum l’Ajuntament d’Alcoi ha de ser 100% renovable

• Les empreses adjudicatàries han de garantir que el 100% de l'energia subministrada sigui d'origen renovable • La iniciativa va sortir de la moció que va presentar grup municipal Guanyar al Plenari en abril del 2016.


El departament de contractació de l’Ajuntament d’Alcoi ja té el plec de condicions tècniques per a la licitació del subministrament elèctric i de gas natural de tots els consums municipals.

Del plec destaca que una de les obligacions que s’exigeix per part del Consistori és que les empreses adjudicatàries han de garantir que el 100% de l’energia subministrada sigui d’origen renovable. El preu del contracte serà d’1.400.000 euros, IVA inclòs i la seua durada un any.

La iniciativa va sortir de la moció que va presentar grup municipal Guanyar al Plenari en abril del 2016. Des de Guanyar celebren la posada en marxa de la mesura.

“Així i tot no tenim constància que s’haja encetat cap procés de participació junt amb el Consell de Medi Ambient. Si el contracte es licitara sense haver-se produït aquest procés participatiu, a més d’incomplir els acords de la moció, s’estarien incomplint les bases d’execució del Pressupost Municipal que obliguen a encetar processos de participació en els contractes de serveis bàsics amb quantia superior a 250.000 euros”, conclou la regidora Estefania Blanes.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *