foradia subscriutegrat

Alumna del Campus de la UPV d’Alcoi basa les seues pràctiques en un projecte solidari a Colòmbia 

• El seu treball ha consistit a generar un entorn de formalització laboral, responsabilitat social, inclusió i innovació per als indígenes Zenú • "Em vaig involucrar en més projectes durant el meu temps lliure amb xiquets indígenes i afrodescendents"

Erika Castillo Molina, alumna del Campus d’Alcoi de la UPV, ha tornat recentment de Cartagena de Indias (Colòmbia), on ha realitzat les seues pràctiques universitàries basades en un projecte de cooperació internacional.

El seu treball ha consistit a generar un entorn de formalització laboral, responsabilitat social, inclusió i innovació per als indígenes Zenú que es troben desenvolupant activitats informals, principalment la venda ambulant de café, garantint una millor qualitat de vida per a ells i les seues famílies. Tot açò en col·laboració amb la Fundació per l’Educació Multidimensional de Colòmbia.

Segons comunica Erika: “com m’encantava la filosofia de la fundació i el seu potencial, em vaig involucrar en més projectes durant el meu temps lliure amb xiquets indígenes i afrodescendents, amb un projecte per a potenciar la lectura i la cultura local en un poblet en la península de Barú”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *