Foradia parentesisajudalcoi

Podem Alcoi continua la seua activitat de debat i reflexió

• Podem Alcoi va organitzar a la seua seu la projecció d'una de les sessions de la Universitat d'Estiu que ha celebrat la formació, enguany a Cadis. • La pròxima sessió de debat de Podem Alcoi serà el dimecres 19 de juliol a les 20:00 en la seua seu.

Podem Alcoi va organitzar a la seua seu la projecció d’una de les sessions de la Universitat d’Estiu que ha celebrat la formació, enguany a Cadis.

El títol de la projecció ha sigut “Comunicació i Poder”, de Manuel Castells, un dels sociòlegs més prestigiosos de l’actualitat. En ell, el sociòleg analitza les relacions entre el poder i els mitjans de comunicació. Així mateix, Castells va reflexionar sobre la importància de les emocions com a configuradores de les nostres creences.

Tot seguit es va entaular un animat debat entre els assistents a la sessió.

La pròxima sessió de debat de Podem Alcoi serà el dimecres 19 de juliol a les 20:00 en la seua seu. En ella es projectarà altra reflexió de la Universitat d’Estiu. En aquest cas “A la portuguesa! Alternatives de Govern”, on periodistes i politòlegs analitzen l’actualitat política de Portugal en relació a Espanya, i en concret les possibilitats de configurar un govern a Espanya que substituïsca al del PP.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *