foradia elgrat

El Servef oferirà orientació personalitzada a 18.000 aturats de llarga durada

• El DOGV publica subvencions destinades a realitzar itineraris d'inserció laboral per a persones que estan des de fa més d'un any en situació de desocupació • La directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones, ha destacat que es tracta de la primera vegada que el Servef engega aquesta iniciativa

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació destinarà quatre milions d’euros per a realitzar accions d’orientació personalitzades a més de 18.000 persones aturades de llarga durada. Així, el DOGV publica subvencions destinades a entitats públiques o privades sense ànim de lucre perquè puguen realitzar itineraris d’inserció laboral per a persones que estan des de fa més d’un any en situació de desocupació i estiguen inscrites en el Servef.

La directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones, ha destacat que es tracta de la primera vegada que el Servef engega aquesta iniciativa, emmarcada en Avalem Experiència, per a reforçar l’atenció que s’ofereix a les persones aturades en els Centres Servef.

D’aquesta manera multiplicarem les accions i podrem arribar a més persones aturades amb l’objectiu de poder proporcionar-los les eines necessàries per a la seua inserció en el mercat laboral“, ha valorat Rocío Briones.

Els itineraris personalitzats tindran una durada de sis mesos i destinaran recursos per a poder millorar les condicions per a fomentar els contractes: elaboració de currículums, cartes de presentació, preparació d’entrevistes…

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *