foradia cdturisme

Sindicats i patronals de les comarques preocupats per la infrafinanciació valenciana

• La infrafinanciació valenciana és una xacra que “dificulta molt els projectes de desenvolupament a portar a cap”. • Arturo León va incidir especialment en la necessitat dels increments dels salaris una vegada està millorant l'economia i les empreses comencen a recuperar-se.

El nou Secretari General de CCOO PV, Arturo León, ha realitzat una reunió amb les patronals de l’Alcoia-Comtat, Vall d’Albaida, i la foia de Castalla. FEDAC, COEVAL IBIAE , encontre que va tindre lloc a la seu de Coeval a Ontinyent.

En la mateixa es van transmetre preocupacions coincidents entre les direccions patronals i sindicals. Des del seu punt de vista, la infrafinanciació valenciana és una xacra que “dificulta molt els projectes de desenvolupament a portar a cap”.

Un problema que no deixa avançar projectes que considerenfets fonamentals per al creixement econòmic i social de la comarca”: una política territorial on es tinguen en compte les necessitats dels pobles i comarques; infraestructures per revitalitzar i millorar el tren Alcoi-Xàtiva; l’adequació dels polígons…

Per altra banda, Arturo León va incidir especialment en la necessitat dels increments dels salaris una vegada està millorant l’economia i les empreses comencen a recuperar-se, “l’ocupació ha de ser de més qualitat i eixa recuperació ha de vores reflectida en ocupació estable i amb drets”.

Les dues entitats han mostrat el ferm compromís “de col·laboració des de les parts que legítimament representen per a millorar totes les qüestions que es preocupen i que podem ajudar a canviar les situacions que no ens agraden”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *