lasarga participatius

Climent explica a Benilloba com Internet ha canviat les relacions empleadors-desocupats

• El Conseller d'Economia ha tancat a Benilloba un curs organitzat amb la intenció de reflexionar al voltant de la manera de buscar i trobar faena • Internet ha revolucionat la manera de trobar i oferir feina. Així, per exemple, l'ús de les xarxes socials per part de les empreses per a reclutar candidats ha augmentat un 30 % des de 2011.

 

Internet ha revolucionat la manera de trobar i oferir feina. Així, per exemple, l’ús de les xarxes socials per part de les empreses per a reclutar candidats ha augmentat un 30 % des de 2011.

El Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha tancat a Benilloba un curs organitzat pel consistori i el SERVEF amb la intenció de reflexionar al voltant de la manera de buscar i trobar faena per mitjà d’Internet.

Climent, acompanyat per l’alcaldessa de la localitat, Ana Delia Gisbert, ha explicat les ferramentes de les quals disposa el SERVEF per orientar, formar i posar en contacte desocupats i empreses; les tres grans funcions que desenvolupa l’ens que depén de la conselleria que dirigeix Climent.

El conseller ha posat a l’abast dels assistents el portal d’internet, infojobs, així com les xarxes socials i la web del SERVEF que informen quasi temps real d’ofertes i cursos formatius.

També s’ha compromés a estudiar, a petició de l’alcaldessa, a posar en marxa una espècie d’unitat mòbil del SERVEF que arribe a totes les poblacions de la Comunitat per atendre la ciutadania.

A banda dels temes relacionats amb el SERVEF, Climent ha atés els veïns de Benilloba que li han plantejat dubtes i propostes relacionades amb el cooperativisme, les empreses eco-agroalimentàries i l’empreneduria en l’àmbit rural.

Font: Redacció./

ajualcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *