foradia ivace

El conseller d’Economia Rafa Climent visita Ròtova

El membre del govern valencià ha abordat les inversions i reptes que afronta el municipi, juntament amb l'alcalde

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafa Climent, ha visitat Ròtova per tractar les inversions i reptes que està porta’n endavant el municipi. L’alcalde de la localitat, Jordi Puig, i el regidor d’Urbanisme, Pedro Ciscar, han acompanyat al conseller en la seua visita al municipi de la Safor. En primer lloc, Climent ha rebut la benvinguda a l’Ajuntament de Ròtova per a després acudir al polígon industrial Les Masses. 

Durant aquesta legislatura, el municipi està portant a terme tres fases de millores en el polígon industrial, finançades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). En una primera fase l’any 2019, es van destinar unes inversions de 191.190,28 €, l’any 2021 es va produir una segona amb un pressupost de 117.791,05 €. Finalment, aquest any es realitzarà una tercera amb una subvenció de 189.538 €. L’Associació d’Empresaris del Polígon i el tècnic municipal també han estat presents en la visita de Climent. 

Aquesta no ha sigut l’única ajuda que ha rebut l’Ajuntament de Ròtova, ja que també han aconseguit subvencions per a poder fer front a la instal·lació de plaques solars a l’edifici consistorial i al Centre Social. Tanmateix, la Diputació de València ha cofinançat un cotxe elèctric destinat al cos de la Policia Local per un valor de 6.000 €.

Jordi Puig ha volgut detallar que “hui hem repassat el treball conjunt entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Economia al llarg d’aquesta legislatura; i hem parlat dels reptes que tenim al davant. Estem treballant per aconseguir una qualificació avançada per al polígon industrial. Volem que siga un espai més habitable i segur, per la seua situació junt al municipi i el seu entorn. També, més atractiu per atraure més empreses, que donen oportunitats laborals al veïnat. Per davant, tenim el repte de completar les parcel·les que encara no estan ocupades i millorar-ne l’accés”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *