foradia pressupostparticipatiualcoi

Guanyar Alcoi demana que s’adeqüe el pas de vianants d’Escultor Peresejo per evitar perillositat

• Moltes vegades es donen situacions perilloses ja que, o bé els vehicles que circulen envaeixen el pas de vianants sense ser-hi conscients o perquè a la zona d'aparcaments estacionen furgons, furgonetes o petits camions... • Des de Guanyar demanaran que, “com a mínim, es repinte el pas i es millore la senyalística per tal d'evitar en la mesura del possible aquestes situacions de perill”.

Des que es va escometre la primera fase “del polèmic i costós projecte del Bulevard nord, comuniquen des de Guanyar Alcoi, la vorera del carrer Escultor Peresejo ha quedat al mateix nivell que la carretera, amb desenes d’aparcaments a l’altra banda del pas i, ara per ara, desdibuixat.

Des de Guanyar alerten que “és habitual veure en aquest pas de vianants invasions de vehicles grans aparcats o dels mateixos vehicles que circulen que, a l’estar desdibuixat el pas de vianants o per evitar passar per damunt del clavegueram, l’envaeixen i provoca un perill considerable per als vianants”.

El regidor de Guanyar Alcoi Aleixandre Sanfrancisco reivindica la millora i adequació d’aquesta zona perquè deixe de ser perillosa per als vianants: “ja vam realitzar un prec en comissió informativa per tal de millorar aquest espai per als vianants. Moltes vegades es donen situacions perilloses ja que, o bé els vehicles que circulen envaeixen el pas de vianants sense ser-hi conscients o perquè a la zona d’aparcaments estacionen furgons, furgonetes o petits camions, que dificulten el pas pel pas de zebra i els vianants han de creuar o envair la carretera per poder passar sense patiment”.

El regidor informa que aquest prec va ser tingut en compte i el Govern del PSOE ens va dir que actuarien de forma imminent, no obstant això fa dos mesos des que vam presentar aquesta proposta, no s’ha actuat i les situacions de perill continuen.

Per aquests motius, des de Guanyar tornaran a recordar aquesta situació a la Comissió Informativa corresponent i demanaran que, “com a mínim, es repinte el pas i es millore la senyalística per tal d’evitar en la mesura del possible aquestes situacions de perill”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *