foradia subscriutegrat

Intensificació de visites i de vigilància al Racó de Sant Bonaventura

• Al llarg dels mesos de juny i juliol, el Racó de Sant Bonaventura ha vist incrementada la seua afluència de visitants • La policia local també ha intensificat la seua vigilància: s'han realitzat més de 200 visites

Al llarg dels mesos de juny i juliol, el Racó de Sant Bonaventura vist incrementada la seua afluència de visitants. Com a conseqüència, la policia local també ha intensificat la seua vigilància. S’han realitzat més de 200 visites al paratge natural municipal per part dels agents per cridades dels voluntaris contra incendis, per avisos de ciutadans i per visites rutinàries de vigilància.

Des de l’Ajuntament, es recorda la prohibició d’aparcar al Racó de Sant Bona Ventura. Els vehicles que durant aquests dies no han fet cas de la senyalització han sigut multats per la policia local. Entre finals de juny i la primera setmana de juliol, ja s’han cursat quatre denúncies.

En la pista forestal del Racó de Sant Bonaventura està prohibit aparcar. Tal com es destaca, des de la Regidoria de Medi Ambient, el motiu principal és per evitar que els vehicles queden atrapats en cas d’incendi i també per a no obstaculitzar l’entrada els bombers a un camí estret i amb poca visibilitat.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *