foradia subscriutegrat

El Conservatori de Dansa d’Alcoi celebra la III Gala de Conservatoris

• Participen tots els centres oficials de titularitat pública de la província • El nombre d'alumnes participants és de 126, 53 són d'Alcoi

El Conservatori de Dansa d’Alcoi organitza, un any més, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, la III Gala de Conservatoris.

En ella participen tots els centres oficials de titularitat pública de la província, que són els conservatoris professionals “José Espadero” d’Alacant i el de Novelda, i els elementals de Benidorm, Sant Vicent del Raspeig i Alcoi.

Durant aquesta gala es podrà gaudir de dinou coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en cada un d’aquests centres, ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània.

El nombre d’alumnes participants és de 126, dels quals 22 són d’Alacant, 10 de Novelda, 7 de Benidorm, 34 de Sant Vicent del Raspeig i 53 d’Alcoi. El Conservatori d’Alcoi presenta 7 coreografies amb alumnes que cursen des de 3r d’ensenyaments elementals fins al tercer curs d’ampliació d’estudis.

La representació tindrà lloc el divendres 28 d’abril, al Teatre Calderón a les 20.00 h.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *