foradia subscriutegrat

Alcoi tornarà a acollir el Campionat d’Espanya de Grups Xou

• S'estima que participen en ell vora 70 clubs de 12 comunitats autònomes i més de 900 esportistes, tècnics, delegats, auxiliars, etc., a més del públic • Serà durant els dies 22 i 23 de març

Alcoi acollirà de nou el campionat d’Espanya de patinatge artístic en modalitat de Grups Xou, el IX Campionat d’Espanya de grups júnior i quartets, que coincidirà amb el IV Trofeu Ciutat d’Alcoi de grups xicotets i grans. Serà durant els dies 22 i 23 de març. S’estima que participen en ell vora 70 clubs de 12 comunitats autònomes i més de 900 persones (esportistes, tècnics, delegats, auxiliars, etc.).

A aquestes xifres, cal sumar la gran quantitat de públic que es donarà cita en les instal·lacions esportives del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta per a presenciar l’esdeveniment, que compta amb l’organització de la Real Federació Espanyola de Patinatge – Comité Nacional de Patinatge Artístic i la Comissió Organitzadora creada des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi.

Recentment s’han celebrat els diferents Campionats Territorials que determinen la classificació dels diferents clubs per a aquest Campionat Nacional i Trofeu Ciutat d’Alcoi. Equips com el Reus Esportiu i Olot Patinatge Artístic, que tenen en el seu haver nombrosos títols nacionals i internacionals, estaran a la nostra ciutat per a competir amb la intenció d’aconseguir les places per a representar a Espanya en els pròxims Campionats Europeus.

Per a nosaltres és un orgull poder ser la seu del Campionat d’Espanya una altra vegada“, ressalta el regidor d’Esports, Alberto Belda, qui considera que “això és sinònim que les coses es van fer molt bé i que l’organització va ser tot un èxit“.

A més, el regidor assenyala que aquesta celebració “ens situa en el mapa esportiu del país i fa que el nom d’Alcoi es veja per tota Espanya amb motiu dels campionats i a més, és especialment positiva la repercussió econòmica a la ciutat, els participants, les seues famílies i els entrenadors estan durant un cap de setmana a Alcoi, coneixent la ciutat i omplint els establiments hostalers, ja que estaran menjant, dormint i realitzant compres“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *