lasarga ajualcoipresuparticipa

Rafael Pérez sobre l’obra del Pont Sant Jordi: “als comerços ens afecta moltíssim”

• "El fet de fer l'obra en juliol i agost és un mal menor, però no deixa de ser un mal” • “Anem patint moltes obres, algunes necessàries i altres no, i d’alguna manera això, perjudica l'economia”

Està en marxa la reforma del Pont de Sant Jordi d’Alcoi. Van començar abans de juliol i s’estima que acabaran abans de començar el curs escolar en setembre.

Les obres, molt necessàries pel que indiquen els experts, consisteixen en l’eliminació dels ampits, també es faran les voreres més amples i accessibles, es passarà a tindre dos carrils i es tornarà a asfaltar, després de llevar l’asfalt que hi ha en l’actualitat. El pressupost per l’actuació és de 280.000 euros.

Volem conéixer més dades de la mà del president de l’associació de comerços d’Alcoi ACECA, Rafael Pérez

Com a president de l’associació de comerços d’Alcoi ACECA, Rafael es va reunir amb l’Ajuntament, des d’on li van comunicar que les obres serien de quatre o cinc mesos en principi: “jo vaig manifestar la meua disconformitat i he de reconéixer que l’Ajuntament em va fer cas i al final s’ha reduït a dos mesos”.

Des del seu punt de vista, la reforma del Pont és necessària, encara que als comerços “els afecta moltíssim. No sé si podrien haver fet primer obres d’una part i després d’altra. De totes maneres, el fet de fer-la en juliol i agost és un mal menor, però no deixa de ser un mal”.

Rafael comenta que la zona del Centre d’AlcoiAnem patint moltes obres, algunes necessàries i altres no, i d’alguna manera això, perjudica l’economia”. I pensa que aquesta reforma no s’hi hauria d’haver ajuntat amb les obres del Fernando Reig i La Beniata.

Rafael reivindica més informació a les persones que entren a Alcoi perquè puguen accedir amb facilitat al Centre “perquè és molt difícil accedir i l’Ajuntament ha de donar les facilitats”.

Font: Rodrigo Paños./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *