foradia subscriutegrat

Ajudes econòmiques per a fomentar negocis al Centre d’Alcoi

• La primera línia és per a l'obertura de negocis amb una quantia que pot arribar als 3.000 euro. • L’altra se centra en la rehabilitació de locals.


Dues línies de subvenció per incentivar la creació de comerç al centre històric d’Alcoi han sigut aprovades per la Junta de Govern. Eixiran publicades durant els pròxims dies en el BOP.

La primera línia es tracta d’ajudes per a l’obertura de negocis amb una quantia que pot arribar als 3.000 euros. Per a poder accedir, es demana un contracte de lloguer de mínim 1 any o un contracte de compravenda d’un local al centre de la ciutat. També, haver sol·licitat la “llicència d’apertura”. Es valorarà que el negoci tinga un perfil artesanal sobre la resta d’activitats i que estiga en la zona prioritària, que és la situada en el carrer Sant Francesc i limítrofs.

L’altra ajuda se centra en la rehabilitació de locals. Es pot arribar a subvencionar el 70% de les obres fins a un màxim de 10.000 euros, sempre que aquestes estiguen destinades a convertir l’espai en un lloc per fer activitat comercial. També es valorarà, de manera especial, que siga un comerç relacionat amb l’artesania i que estiga a l’àrea d’influència.

Aquestes ajudes són compatibles amb les subvencions “INMPULS que atorga l’Ajuntament per a impulsar l’activitat econòmica. Tots els interessats poden acudir a l’Àgora, al departament de Promoció Econòmica per a sol·licitar més informació. Les ajudes es poden presentar conjuntament amb la documentació fins al 15 de novembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *