foradia subscriutegrat

Les 24 obres d’Art Nostre lluïxen en Alfafara

• Les 25 obres d’Art Nostre ja estan a l’abast de tots els públics desprès que s’inaugurara l’exposició al Centre Cultural El Patronat d’Alfafara • Els assistents a la inauguració van gaudir d’una visita guiada per les obres

 

L’exposició va obrir les seues portes al Patronat amb una visita guiada per les pintures, fotografies, il·lustracions i escultures que podran visitar-se fins al 6 d’agost.

Les 25 obres d’Art Nostre ja estan a l’abast de tots els públics desprès que s’inaugurara l’exposició al Centre Cultural El Patronat d’Alfafara. L’alcaldessa de la localitat, Raquel Vicedo, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als presentes i d’agrair als organitzadors de comptar amb aquest municipi de Mariola per mostrar aquest art contemporani. Mariona Carbonell, vicepresidenta de la Mancomunitat Alcoià-Comtat, també va animar a visitar l’exposició mentre que Rafael Calbo, membre de l’associació cultural Art Nostre va fer un record per a Josep Albert Mestre –impulsor d’aquest projecte- i va agrair a Rubén Fresneda i a Lucía Romero l’impuls que li han donat a aquest certamen artístic. Així mateix, va donar les gràcies a l’Ajuntament d’Alfafara i a la Mancomunitat pel recolzament.

Desprès dels discursos, els assistents a la inauguració van gaudir d’una visita guiada per les obres a càrrec de la presidenta d’Art Nostre, Lucía Romero. L’experta va anar explicant les caracterísitiques de les il·lustraciones, pintures, fotografies i escultures que s’han presentant a la V Biennal d’Arts Plàstiques. Unes impressionants obres d’art firmades per Vincent Company Van Der Speck, Miguel Ángel Escoín, Elena Martí, Javier Pérez Vaquer, Manuel Mas, Luisa Fuster, Pau Sellés, Mónica Jover, Jaume Pérez, José Antonio Picazo, Luis Pinilla, Concha Ros (guanyadora d’aquesta edició), María Penalva, Lourdes Expósito, Patricia Mas, Antonio Miranda, Jesús Tarruella, Juan Sanz, Eduardo Serrano, Heric Van Hoorn, María Concepción Vicedo, Aitor Vañó, Moisés Gil i André Kestel.

Les produccions creades per aquestos artistes es podran visitar fins al 6 d’agost al Patronat i l’entrada és lliure.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *