foradia cdturisme

L’alcalde de Benimarfull ens comenta tota l’actualitat del poble

• Visitem a l'alcalde de Benimarfull, Carlos Montava,per tal que ens comente l’actualitat del municipi • Toca gaudir de les Festes de Benimarfull, amb les seues tradicions i el seu programa festiu cultural

Carlos Montava és l’actual alcalde de Benimarfull, realitza les seues responsabilitats públiques sense remuneració i les combina amb el seu treball de prevenció d’incendis forestals.

El visitem al Consistori del poble per tal que ens comente l’actualitat del municipi, els projectes en marxa, les festes…

Els temporals de pluja que ha viscut la zona durant els darrers mesos han provocat nombrosos desperfectes als camins i veredes de Benimarfull, en concret són 11 els punts que necessiten ser intervinguts. Perquè la intervenció siga ràpida, correcta i completa, Carlos està tramitant unes ajudes econòmiques per part de la Diputació d’Alacant.

Perquè ara com ara, la prioritat per a l’Alcalde és millorar l’accessibilitat de Benimarfull, tant dels camins com del nucli urbà. Per aquest motiu, ens comenta que el primer treball que es realitzarà després d’estiu és començar a desenvolupar un pla d’accessibilitat que millore tot el poble.

Altres prioritats del Consistori són la reforma del clavegueram del poble i la millora de la piscina municipal.

Per altra banda, un problema del poble és l’estretor del carrer principal, que impedeix que tant vianants com a vehicles transiten amb normalitat. Per això, segons Carlos, un projecte necessari per al poble és una circumval·lació, que espera que pròximament es puga dur a terme.

Cal ressaltar que el poble té un romanent de 500.000 euros, 130.000 més de quan va començar la legislatura. Diners que es podrien invertir en moltes millores per al municipi si no fora per la “Llei Montoro”, que impedeix que es puga invertir en projectes municipals.

Però ara toca gaudir de les Festes de Benimarfull, que tenen lloc durant juliol, amb les seues tradicions i el seu programa festiu cultural, amb orquestres, exposicions i altres.

Per tots els treballs que s’han desenvolupat i que es desenvoluparan pròximament, l’alcalde vol agrair el treball que està realitzant el seu Tinent Alcalde Javier Sanchís Cervera, un treball imprescindible per al poble.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *