foradia subscriutegrat

100 persones a les jornades obertes de les excavacions arqueològiques del Salt

• Portes obertes a les excavacions arqueològiques del jaciment paleolític del Salt, que actualment realitzen investigadors de la Universidad de La Laguna • Les explicacions van estar a càrrec del codirector de l’excavació, Cristo Hernàndez, que va informar sobre el canvi climàtic

El diumenge 30 de juliol, va haver una jornada de portes obertes i visites a les excavacions arqueològiques del jaciment paleolític del Salt, que actualment realitzen investigadors de la Universidad de La Laguna.

Van fer les visites un centenar de persones. Les explicacions van estar a càrrec del codirector de l’excavació, Cristo Hernàndez, que va informar sobre el canvi climàtic a partir de les reconstruccions paleoambientals i estudis als jaciments arqueològics.

L’activitat forma part de la convocatòria del cicle10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic”, que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi juntament amb el Museu Arqueològic Camil Visedo Moltó i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *