lasarga subscriute elgrat

Salvador Sendra: “convidem a disfrutar de les Festes i la Setmana Cultural de Gaianes”

• Salvador Sendra és regidor de Cultura i Festes, de Turisme i de Medi Ambient de Gaianes des del 2007. Parlem amb ell sobre l'actualitat del poble. • Des del 2 d'agost Gaianes celebra el seu Estiu Cultural

 

Salvador Sendra és regidor de Cultura i Festes, de Turisme i de Medi Ambient de Gaianes des del 2007. L’exercici del càrrec, per a ell, va ser en principi costós, “perquè t’has d’ensenyar i conéixer el funcionament de l’Ajuntament, però ara ja resulta un treball més gratificant”.

En la conversa que hem tingut amb ell, Salvador es mostra orgullós de moltes millores que l’Ajuntament ha realitzat pel poble de Gaianes, i a les quals ell ha contribuït.

En aquest sentit cal destacar el Centre de Salut, “un servei de primera necessitat pel qual seguim treballant per a millorar-ho. Hem aconseguit que siga un millor servei, que tinga millors condicions, que les persones estiguen millor ateses, i ara treballem perquè, en volta de dos dies a la setmana, estiga obert 3 dies”.

Altra de les millores aconseguides recentment han sigut les instal·lacions de l’escola pública: “hem aconseguit que la Conselleria facilitara, per exemple, el canvi de les finestres de fusta pels finestrals de PVC i que instal·lara la calefacció que funciona per biomassa”.

Destaca també el servei d’aigües potables del poble, “ha estat donant problemes d’escapades d’aigua i rebentades, ara ja estan solucionats aquests problemes, hem millorat quasi tota la xarxa i els problemes actuals són mínims”.

Un dels projectes de futur pels quals treballa l’Ajuntament de Gaianes, ens comenta Salvador, és per condicionar una sala a la Societat Musical Mestre Orts en el Centre Polivalent, que es va quedar sense local on assajar.

El regidor ens manifesta la seua “satisfacció per poder haver contribuït a resoldre aquestes necessitats prioritàries del poble”.

Per altra banda, Salvador ha treballat també per oferir una completa programació cultural d’estiu del poble, que ha començat el dia 2 d’agost. Entre altres actes, podem mencionar la Gira Cultrual, la presentació de l’obra de Just. I. Sellés, la presentació del Cicle Art Nostre, la Nit de Contes, l’Homenatge a Miguel Hernández i les XII hores esportives.

Cal recordar que les Festes Patronals dedicades a la Mare de Déu de la Llum comencen, per la seua banda, l’1 de setembre. Salvador vol “convidar a tots els pobles de la comarca a disfrutar tant de les festes com de la Setmana Cultural: espere que participe molta gent, perquè s’ho passarà molt bé”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *