foradia subscriutegrat

La Fira de Xàtiva compta amb més de 100 actes culturals, lúdics, esportius…

• L’actuació d’una de les bandes més respectades del panorama musical espanyol, Love of Lesbian, serà el 19 d’agost • Entre els esdeveniments esportius destaca el Trofeu de Velocitat, la competició de motos més antiga d’Espanya

La Fira més antiga de la Comunitat Valenciana enguany es durà a terme del 15 al 20 d’agost i comptarà amb més de 100 actes culturals, lúdics, esportius, gastronòmics i comercials.

L’actuació d’una de les bandes més respectades del panorama musical espanyol, Love of Lesbian, serà el 19 d’agost, dins del festival Sona la Dipu, en el qual actuaran també Love River Bastards, The Vibrowaves i l’Emperador.

Però la proposta musical de la Fira de Xàtiva 2017 no acaba ací. El dia 14 d’agost, es representarà una versió escènica reduïda de la cantata “Ibn Yubair de Medina Xateba. 800 aniversari”, obra dels xativins Miquel Juan i Vicent Soriano.

Per al dia 15 d’agost està programada l’actuació de la mediàtica Chenoa, amb la seua gira “Soy humana”.
El dia 17 d’agost, té lloc la Nit Jove acullirà les actuacions de TxarangoAspencat i Tremenda Jauría.

El dia 18, sonaran les millors bandes sonores de la història del cinema, amb el concert simfònic de la Universal Symphony Orchestra.

I el dia 20 d’agost, se celebrarà l’espectacle “Music has no limits, un viatge pels grans èxits de la història de la música, amb hits d’estrelles com Michael Jackson, U2, David Guetta, Lady Gaga, Adele, Queen, Avicii, Guns N’Roses, Bruno Mars, The Police, entre els quals es passegen clàssics com Giacomo Puccini.

A banda de la proposta musical, la Fira de Xàtiva compta amb nombrosos actes culturals per a tot tipus de públic: teatres, actuacions, animacions, monòlegs, espectacles… Tots ells es poden onsultar a la web de la Fira.

Entre els esdeveniments esportius destaca el Trofeu de Velocitat, la competició de motos més antiga d’Espanya, amb un espectacular circuit urbà. Però també cal ressenyar el Trofeu Ciclista i competicions i exhibicions de diverses altres disciplines: variants d’equitació, frontenis, futbol, crossfit i escacs.

Per altra banda, entre les novetats de la Fira 2017 destaquen la instal·lació de dues ‘miniferies’. Una d’elles dedicada al món del motor, on es preveu que s’embenen 200 cotxes, i una altra orientada a la promoció turística. En aquesta última estaran presents localitats properes i la Diputació Provincial de València. En matèria de gastronomia també conviuran tradició i modernitat. A més d’un mercat de productes autòctons i quiosquets fallers hi haurà una zona de tapeo gourmet.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *