foradia pressupostparticipatiualcoi

Francisco Sellés convida a participar de les festes de Beniarrés

• Beniarrés ha organitzat la Setmana Cultural, que enguany inclou una ampla proposta • Des del dia 14 fins al 18 Beniarrés celebra les seues Festes Patronals

Francisco Sellés és l’actual alcalde de Beniarrés. Encara que la seua incorporació al càrrec ha sigut recent, ja té present realitzar molts projectes per a millorar el poble durant els següents mesos.

Entre aquests projectes podem mencionar alguns que ja han sigut aprovats i per als quals ja existeix una dotació econòmica. Entre ells, l’ampliació de la piscina municipal, la reforma de la biblioteca, l’ampliació del gimnàs i la incorporació de gespa al camp de futbol.

Per altra banda, n’hi ha altres projectes de futur, però que encara s’han de treballar. Per exemple, la creació d’una passarel·la que connecte la zona recreativa amb el Barranc de l’Encantada, una obra que depén de l’aprovació i el vistiplau de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

També estan pendents de realització les millores del clavegueram del poble, que té zones prou deteriorades. I les millores en les instal·lacions de l’aigua potable municipal, algunes zones de les quals estan donant problemes de tant en tant.

Com en tots els pobles, Beniarrés depén econòmicament, i per tant els seus projectes i obres també, de les ajudes i subvencions que s’aproven des de la Diputació i des de la Generalitat (de moment enguany, ens informa l’alcalde, ja s’han aprovat les ajudes per a millorar els camins que van quedar afectats per les tempestes de l’hivern).

En aquest sentit, ens comenta Francisco, la situació econòmica de Beniarrés, com en la majoria dels pobles, no és la millor, encara que “sí que està millor que quan vam entrar al Govern”; no obstant això, sí que “dóna per a treballar el dia a dia”.

Recordem que des del dia 14 fins al 18 Beniarrés celebra les seues Festes Patronals en Honor a la Mare de Déu de la Cova Santa.

Però abans de les festes, Beniarrés ha organitzat la Setmana Cultural, que enguany inclou una ampla proposta plena de presentacions de llibres, activitats per a xiquets i xiquetes (la globotà, el campionat de PlayStation i el futbol Holi), campionats de cotos, representacions teatrals, concerts i moltes altres.

Per a finalitzar, l’alcalde vol convidar a tots els veïns i veïnes dels pobles del voltant de part de l’Ajuntament i de tot el poble de Beniarrés a participar tant de les festes com de les propostes de la Setmana Cultural.

Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *