foradia subscriutegrat

Remedios Oltra: “entre tots els veïns tenim el poble de Benimassot molt guapet”

• L'alcaldessa de Benimassot ens comenta que la política local li agrada perquè és un treball que consisteix en millorar la vida dels veïns i veïnes. • Les festes de Benimassot són la tercera setmana d’agost

Remedios Oltra és alcaldessa de Benimassot des de l’any 2015. Ens comenta que la política local i en concret el seu càrrec li agrada perquè és un treball que consisteix en millorar el poble i la vida dels veïns i veïnes.

Des que Remedios ha entrat en l’Alcaldia, l’Ajuntament de Benimassot s’ha centrat en realitzar obres i projectes “de necessitat per al poble”. Exemples d’aquests són: la pista del poliesportiu, els arregles i pavimentació del parc, les millores al camí que bordeja la serra, la reparació de la piscina…

Un dels temes pels quals treballa l’Ajuntament actualment és per la xarxa fluvial del poble, ja que fins ara l’aigua que cau amb les pluges se’n va pel desaigüe.

Com en la majoria de pobles del territori, les tempestes d’aquest hivern han provocat estralls en els camins i barrancs de Benimassot. Per aquest motiu es treballa també per pal·liar i millorar les comunicacions del poble.

Remedios ens comenta de broma que part del poble està enfadada amb ella per la revisió cadastral que s’ha promogut enguany, “ha fet que moltes famílies hagen de revisar les seues cases, i damunt a un preu prou elevat; la part positiva és que no les hauran de tornar a revisar fins al cap de molts anys”.

Aquesta revisió cadastral ha comportat altre factor molt positiu per al poble: la recaptació de diners. Així, els comptes de Benimassot estan completament sanejats, “el problema és que el la llei del ‘techo de gasto’ de Montoro impedeix invertir els diners de romanent en millores per al poble“.

L’alcaldessa es mostra molt orgullosa del seu poble i de la seua estètica, “entre tots els veïns ho tenim molt guapet”, a això contribueix en part el concurs promogut “espacios con encanto”, que consisteix en el fet que la gent decora les façanes de les cases i quan arriba el moment entre tots els veïns i veïnes decideixen qui guanya el premi.

Per altra banda, les festes de Benimassot són la tercera setmana d’agost. Amb concursos de cotos, de paelles, de ping-pong per a xiquets, de disfresses, sopars de germanor, discomòbil, orquestres, teatres, presentacions de llibres, cantautors, misses, processions… Remedios convida a tothom a participar d’elles “perquè s’ho passaran molt bé”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *