foradia subscriutegrat

Millores als centres escolars d’Alcoi durant l’estiu

• L'Ajuntament ha posat al dia els centres de Batoi, Zona Nord i Jesuset del Miracle, Romeral, Miguel Hernández, Horta Major, Sant Vicent i Tomàs Llacer.

L’Ajuntament d’Alcoi ha posat al dia els centres escolars que depenen d’ell, que són les escoletes municipals de Batoi, Zona Nord i Jesuset del Miracle. També depenen de l’Ajuntament els centres de Primària públics: Romeral, Miguel Hernández, Horta Major, Sant Vicent, així com el CPEE Tomàs Llacer.

S’han invertit 30.500 € en les instal·lacions de l’escoleta Jesuset del Miracle.

A l’Escoleta de Batoi, s’han realitzat obres de manteniment i reparació de goteres i es farà la substitució del sòl en tres aules.

En l’Escoleta de la Zona Nord, s’ha realitzat el canvi de llums a LED per a la millora energètica i la substitució del suelo d’aules a parquet.

Pel que fa al CPEE Tomás Llácer, estan reparant problemes de filtracions en diverses sales del centre, i reparació de la terrassa.

Estan instal·lant un gronxador adaptat per als alumnes, adequació de lavabos als alumnes de mobilitat reduïda i asfaltat de zona externa, amb un cost total de 15.500 €.

S’han realitzat millores el col·legi públic Sant Vicent, invertint 9.688 €, on s’ha lluït el mur del pati, reparat el sòl de la pista multiesportiva, així com els tendals, les humitats i els gronxadors, per últim han pintat diverses aules i la tanca de l’arener.

Les millores que ha necessitat el Miguel Hernández, han estat la reparació de les canaleres, els baixants i el sistema de calefacció. S’han canviat llums a LED, ampliat el sòl de seguretat en els gronxadors, i han fet la pintura de marcatge de la pista poliesportiva, sent la inversió de 4.200 €.

Al col·legi Horta Major, han procedit al canvi de sòl en l’aula multiusos per a poder realitzar activitats de psicomotricitat, han lluït i pintat el mur de la façana externa, han recol·locat la grada de la pista esportiva, també han fet el canvi de llums i substitució a LED, han pintat les columnes d’entrada al centre, les bigues de ferro i columnes, així com l’adequació i pintura de bancs i neteja de grafitis en façana. L’ajuntament ha invertit 12.010 €.

Finalment, la regidoria d’Educació ha invertit 24.250 € en El Romeral, per reparar les filtracions, netejar els canalons, col·locació del sòl en dues aules, impermeabilització de grada de la pista de dalt, que també s’ha reparat, han pintat la tanca d’entrada i reparat els vestuaris, així com els desaigües en zona posterior.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *