foradia subscriutegrat

Nadal

• Disfrute estos dies passejant pels carrers, veient les llums, les decoracions però sobretot disfrute d’eixes cares plenes d’il·lusió i màgia • Tant de bo este esperit innocent i tan sà estiguera present en cada un de nosaltres la resta de l’any • Tots els xiquets del món deurien viure els nadals amb la mateixa intensitat

nadal_alcoi

Si hi ha una època de l’any en la que Alcoi m’agrade esta és el nadal. Per a mi la màgia que es desprén en cada centímetre de la ciutat no és ni comparable a la que intenten alcançar les gran capitals del món. Recorde amb un somriure inesborrable aquell dia de Reis Mags en què vaig fer un dibuix, jo també volia regalar alguna cosa als tres que cada any se’n recorden de tots nosaltres.

El dibuix era el preventori il·luminat amb les torxes del dia anterior, on el campament de Ses Majestats Reials es preparava per a una llarga nit de lectura de cartes. La meua sorpresa i orgull va vindre quan al tornar de vore la cavalcada no sols el menjador desbordava de regals sinó que a més aquell dibuix havia desaparegut. El meu regal per a ells els havia encantat! Este record no tinc massa clar si és vertader o fruit d’una idealització d’algun fet semblant després de molts anys.

El que tinc molt clar és que disfrute estos dies passejant pels carrers, veient les llums, les decoracions però sobretot disfrute d’eixes cares plenes d’il·lusió i màgia. Una màgia molt característica dels més menuts. La sorpresa pel desconegut o misteriós. La passió per saber qui hi ha darrere de tots eixos regals altruistes. Tant de bo este esperit innocent i tan sà estiguera present en cada un de nosaltres la resta de l’any, potser el món aniria una mica millor.

Tots els xiquets del món deurien viure els nadals amb la mateixa intensitat que ho hem fet i ho seguim fent en la nostra ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *