foradia subscriutegrat

Augmenta l’ús de l’administració electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi

• Des que el passat 27 de març es posara en marxa la primera fase de l’administració electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, les xifres d’ús s’han incrementat. • L’Ajuntament d’Alcoi pretén que l’expedient electrònic siga el suport natural de gestió

Mitjançant l’administració electrònica els ciutadans i les empreses poden exercir el seu dret d’accés a la informació, serveis i tràmits electrònics de l’Ajuntament d’Alcoi sense limitacions horàries i amb seguretat.

Des que el passat 27 de març es posara en marxa la primera fase de l’administració electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, les xifres d’ús d’aquest servei s’han incrementat.

Així ho demostra el volum d’expedients que s’han obert entre març i juliol d’aquest any, amb un total de 7.151.

Per departament, el volum d’expedients en aquest 2017 destaca en la unitat de gestió dels serveis socials, amb 720, així com en urbanisme, amb 559.

L’Ajuntament d’Alcoi pretén que l’expedient electrònic siga el suport natural de gestió en l’administració local, evitant l’ús excessiu de paper en tots els departaments. D’aquesta manera s’està millorant l’eficiència dels processos, reduint les càrregues administratives, a la vegada que s’ofereixen serveis electrònics a la ciutadania.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *