foradia subscriutegrat

Exposició d’Antoni Miró a la ciutat Russa de Kaliningrad

• Els ciutadans de Kaliningrad ja coneixen a Antoni Miró des de 1998 , quan va presentar l’exposició “Branques i arrels”. • “El símbol de la cultura espanyola” integra obres dedicades a la ballarina i coreògrafa alcoiana Sol Picó. També al ballador Antonio Gades, natural d’Elda. 

La ciutat Russa de Kaliningrad ha acollit una exposició permanent de l’artista alcoià Antoni Miró, “El símbol de la cultura espanyola”. Els ciutadans de Kaliningrad ja coneixen a Antoni Miró des de 1998 , quan va presentar l’exposició “Branques i arrels”.

El símbol de la cultura espanyola integra obres dedicades a la ballarina i coreògrafa alcoiana Sol Picó. També al ballador Antonio Gades, natural d’Elda.

En elles, tal com expressa Valentina P. Pokladova, “la condicionalitat dels signes simbòlics dóna plena llibertat per a la imaginació de l’espectador. Ens sembla que veiem a través de l’espill on flueix la vida artística, hi passa un procés creatiu, i l’art naix a la vora de la realitat i la fantasia, com la creació del món”.

Per altra banda, l’exposició conté litografies de l’artista amb referències als demòcrates que van defensar els drets humans durant la II República Espanyola.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *