Foradia

Els Scout Mafeking i els Juniors Endavant premiats amb subvencions municipals

• Cada una de les dues entitats rebrà un total de 2.000 euros per col·laborar en la promoció de programes d'activitats desenvolupats al llarg del 2017.

Enguany, Alcoi ha convocat subvencions per a entitats locals d’àmbit juvenil, per primera vegada en vora 15 anys,

A elles s’han presentat tan sols dues entitats que reuneixen els requisits de la convocatòria: Grup Scout Mafeking d’Alcoi 265 i Grup Juniors Endavant d’Alcoi.

Cada una de les dues entitats rebrà un total de 2.000 euros per col·laborar en la promoció de programes d’activitats desenvolupats al llarg del 2017.

Les ajudes, que són en concurrència competitiva, estableixen uns criteris objectius, apostant per la transparència i per les subvencions públiques destinades als millors projectes valorats objectivament i no a la decisió política de qui governa en cada moment, comuniquen des de l’Ajuntament.

La convocatòria té com objecte ajudar econòmicament a activitats que fomenten l’associacionisme, foment de la formació, emancipació, edició de revistes juvenils, voluntariat, col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi, entre altres.

La línia ja havia estat encetada per altres regidories del Govern com Participació, Cooperació o Comerç amb bons resultats, i ara s’ha sumat la regidoria de Joventut.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *