foradia subscriutegrat

La I Setmana Modernista es dóna a conéixer per la Comunitat Valenciana i Catalunya

• La difusió de la I Setmana Modernista, que tindrà lloc del 18 al 24 de setembre, ja ha començat • Mitjans en l'àmbit de la Comunitat Valenciana i Catalunya també faran difusió així com diversos mitjans locals i comarcals.

La difusió de la I Setmana Modernista, que tindrà lloc del 18 al 24 de setembre, ja ha començat. Es realitza a través de diferents mitjans de comunicació: diaris, revistes, internet, televisió, ràdio i mupis tant en la ciutat com en municipis de la província d’Alacant i València.

La publicitat de la Fira ha arribat a diversos punts de les províncies d’Alacant i València amb els Mupis que ha instal·lat Impursa a ciutats com Ontinyent, Benidorm, Elx, El Campello i els municipis de la Foia de Castalla. Mitjans en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i Catalunya també faran difusió així com diversos mitjans locals i comarcals.

El mitjà de comunicació de les comarques, El Gratis, forma part dels canals comunicació que es fan ressò de l’esdeveniment, donant-lo a conéixer als habitants dels municipis de les Comarques Centrals.

La regidora de Patrimoni i Turisme, Lorena Zamorano, indica que “aquest esdeveniment per una banda aprofitarà per atraure turistes a la ciutat, però també cal destacar que els mateixos alcoians aprendran la seua història, sobre tots els xiquets i els joves que, a través de conéixer altres èpoques, estimaran la seua ciutat i cuidar-la”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *