lasarga

L’Ajuntament d’Alcoi demanarà que Espanya evite la condemna a mort de Víctor Parada

• Alcoi demanarà al Govern d’Espanya que continue amb les gestions per evitar la condemna a mort, decretada a Malàisia, de Víctor Parada • Amb aquesta declaració, els grups municipals volen mostrar la seua repulsa a la pena de mort en tot el món.

Alcoi demanarà al Govern d’Espanya que continue amb les gestions per evitar la condemna a mort, decretada a Malàisia, de Víctor Parada. Aquest ciutadà bolivià va residir durant anys a Benilloba i la seua família resideix a Alcoi.

Amb aquest objectiu, serà aquesta vesprada, 26 de març, quan s’aprove per unanimitat a la Corporació la següent declaració institucional alcoiana:

“L’Ajuntament d’Alcoi, reunit en Ple, demana a les instàncies pertinents del Govern d’Espanya, en base a la nostra preocupació per la situació de Víctor Parada, la família del qual resideix a la nostra ciutat i ha estat condemnat a mort en Malàisia, i per deixar clara la nostra postura de repulsa front a la pena de mort en tot el món, que prosseguisca amb les gestions per instar al Govern de Bolívia a que realitze totes les mesures i accions necessàries davant del Govern de Malàisia per evitar l’execució d’aquesta pena capital”.

Amb aquesta declaració, els grups municipals volen mostrar la seua repulsa a la pena de mort en tot el món, sense entrar a valorar la situació judicial o els fets que s’han jutjat: “demanen que s’intercedisca perquè no s’aplique la pena capital a un ésser humà”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *