foradia subscriutegrat

‘El CAEHA recomana…’ Palmira Torregrosa, Dia Internacional dels Museus

Continuem el cicle "El CAEHA recomana..." els socis proposen en una breu ressenya i Les Muntanyes anirem fent-se ressó dels suggeriments • La recomanació de hui ens la fa directora del Museu Arqueològic, Palmira Torregrosa

La recomanació de hui, tot aprofitant que ahir va ser el Dia Internacional dels Museus, ens la fa la sòcia del CAEHA i directora del Museu Arqueològic, Palmira Torregrosa. Es tracta d’un article sobre la història de la institució que va fer el seu antecessor, Josep Maria Segura, al catàleg del Museu, i d’un vídeo que han preparat per a l’ocasió.

SEGURA, Josep Maria (2000). “El Museu Arqueològic Municipal C. Visedo Moltó. Història d’una institució”. Catàleg: Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo Moltó, pp. 143-171.

Vídeo Dia Internacional dels Museus

Al mateix temps, també volem comentar-vos una interessant iniciativa del MUBAG d’Alacant, que té dedicat un espai al nostre pintor Antonio Gisbert, i que hui ha posat a disposició de tot el públic una visita virtual en aquest enllaç: Gisbert al alcance de un clic

El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics per a continuar divulgant la història local i el nostre patrimoni des de casa,  i el diari digital Les Muntanyes està compartint.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *