foradia subscriutegrat

Obert el concurs de fotografia Fonèvol de la dona en la festa 

• Les fotos es poden presentar tant en blanc i negre com en color fins al 22 de setembre, amb la possibilitat de ser premiades en ambdues modalitats. La quantitat total a repartir entre els premis és de 600 €.

El concurs de fotografia de Fonèvol del 2017 està en marxa. El seu tema és la visió crítica sobre la participació de la dona en la festa. I el seu objectiu és aportar una mirada crítica a unes festes que mostren a tot el món com és el poble d’Alcoi.

La participació de les dones en la festa en abril d’aquest any ha afavorit moltes ocasions per a fotografiar-les, comunica l’organització, “però, com sempre diem des de Fonèvol, queda molt per fer”. Per això, Fonèvol convida a la gent a participar al seu 12é concurs de fotografia.

Les fotos es poden presentar tant en blanc i negre com en color fins al 22 de setembre, amb la possibilitat de ser premiades en ambdues modalitats. La quantitat total a repartir entre els premis és de 600 €.

Poc a poc hem d’anar ensenyant un poble sense sexisme que permeta que dones i hòmens tinguen totes les possibilitats a l’hora de participar en la festa, que tinguen els mateixos drets”, conclouen des de l’organització

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *