foradia pressupostparticipatiualcoi

Demanen l’acta de la diputada Raquel Pérez per assetjament laboral contra Paco Agulló

• El consell polític comarcal d’EUPV demana l'acta de Raquel Pérez, diputada provincial, per a qui Paco Agulló desenvolupava fins ara treballs d’assessorament (Paco Agulló ja ha dimitit)


El consell polític comarcal d’EUPV denuncia que hi ha hagut en la Diputació d’Alacant un cas de presumpte assetjament laboral contra l’exregidor alcoià Paco Agulló. L’autora d’aquest fet és Raquel Pérez, diputada provincial, per a qui Paco Agulló desenvolupava fins ara treballs d’assessorament (Paco Agulló ja ha dimitit del càrrec).

Davant aquesta realitat, el consell comarcal ha denunciat els fets al consell polític nacional, però de moment, “no s’ha tingut la resposta contundent i àgil que seria d’esperar per part de la direcció d’EUPV com a organització que té com a principi defensar els drets dels treballadors i treballadores”.

El consell comarcal comunicatot el nostre total suport al company Paco Agulló” i anúncia que demanarà el suport de l’assemblea comarcal d’EUPV per a reclamar a la direcció estatal “que exigisca l’acta de diputada a Raquel Pérez i se li retire la condició d’adscrita a l’organització. Entenem que una representació pública amb aquesta actitud no ens pot representar”.

Font: Redacció./


Una resposta de Demanen l’acta de la diputada Raquel Pérez per assetjament laboral contra Paco Agulló

 1. Begoña Vicent Pascual ha dit:

  Ho sent molt per ell.

  Jo també el pateixc i he demanat un canvi de centre educatiu, just on treballa la parella de Paco.

  L’INVASSAT aconsella en juny un canvi de centre per a mi. Demane una comissio de serveis per tal motiu i estánt jo la nombre 14 al barem de les comissions de la Conselleria no me la donen.

  Les indicaciones de l’INVASSAT, respecte a mi, per tenir una filla amb discapacitat i per les malatia propies incideixen en que em donaren l’equip directiu reduccions d’hores lectives a canvi de coordinacions i tutorías individuals. Tal assetjament ha suposat un contencios agresivament brutal de la meua situacio i de la meua filla.

  Em diuen Begoña Vicent Pascual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *