lasarga ajualcoipresuparticipa

La Fira de Tots els Sants de Cocentaina 2017 serà 9.760 metres quadrats més gran

• L'avinguda del País Valencià formarà part enguany de la Fira • Aquesta ampliació donarà visibilitat comercial als carrers perpendiculars al Passeig, els quals ara, tenint espai expositiu a les dues bandes, ja no queden exclosos de l'itinerari de la Fira

L’ampliació de la superfície de la Fira de Tots Sants de Cocentaina és una de les novetats que ens esperen amb l’arribada d’aquesta 671a edició.

Aquesta ampliació suposarà sumar un total de 9.760 metres quadrats al total de la superfície que ocupa el certamen comercial contestà, situant-se en un total de 135.935 metres quadrats.

Així, l’avinguda del País Valencià formarà part enguany de la Fira, i estarà dedicada als sectors de l’automoció i la maquinària, passant de 43.900 metres en 2016, a un total de 52.245 en aquest 2017.

També es contempla altra ampliació: la destinada als esports ‘outdoor‘ al carrer Roger de Llúria i la zona de ‘foodtrucks‘ a la zona d’oci del Sol a Sol (totes dues sumant un total de 1.415 metres quadrats).

A banda, es crearà un circuit comercial (en format circular) entre Passeig del Comtat- País Valencià- carrer Colón- Roger de Llúria.

Aquesta ampliació donarà visibilitat comercial als carrers perpendiculars al Passeig, els quals ara, tenint espai expositiu a les dues bandes, ja no queden exclosos de l’itinerari de la Fira (com passava a algunes zones com els carrers Azorín, Alfons V, Ausiàs March o Colón).

Aquesta novetat suposarà una major planificació en matèria de seguretat, serveis i de tràfic rodat.

Pel que fa al trànsit de vehicles, s’ha decidit desviar el mateix, i l’accés per la part alta de la localitat es farà per l’avinguda de Benilloba i del Ferrocarril. Els estacionaments i guals afectats pel muntatge al País Valencià, rebran el mateix tracte que la resta de veïns i veïnes contestanes que es veuen afectats pel muntatge de la Fira. El servei de taxi modificarà la seua parada i l’autobús interurbà (línia en direcció a Alcoi) oferirà parades alternatives sense deixar d’oferir un servei àgil i eficient.

La regidora de Fira Mariona Carbonell ha volgut destacar que “aquesta ha sigut una mesura molt meditada i estudiada. La nostra Fira de Tots Sants cada vegada ens demana més però hem de ser conscients en cada moment que cada canvi i cada ampliació en la superfície de la Fira ha d’anar acompanyada d’unes mesures de seguretat i d’un estudi previ que ens permeta escometre els canvis amb la tranquil·litat de saber que estem preparats per a fer front als imprevistos i per seguir donant el millor servei tant a expositors com a visitants”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *