foradia cdturisme

Maria Teresa Cerver és l’autora del cartell de la Fira de Tots Sants 2018

• Cocentaina ha seleccionat l’obra que representarà el cartell de la Fira de Tots Sants 2018 • El cartell de Maria Teresa Cerver es desvelarà públicament el pròxim divendres 5 d'octubre

Cocentaina ha seleccionat l’obra que representarà el cartell de la Fira de Tots Sants 2018, de l’autora Maria Teresa Cerver Gisbert, qui rebrà, a més, un premi en metàl·lic de 1.000 euros.

La decisió es va prendre amb l’assessorament dels membres de l’Associació de Fotografia de Cocentaina, qui van haver de decidir entre els 10 treballs presentats que van passar a la fase final.

A aquest concurs es van presentar, com cada any, propostes arribades des de tot el territori estatal. Fet que indica el renom i interés que desperta la Fira de Tots Sants de Cocentaina, Festa d’Interés Turístic Nacional.

El cartell de Maria Teresa Cerver es desvelarà públicament el pròxim divendres 5 d’octubre durant l’acte oficial de presentació de la Fira de Tots Sants 2018.

Aquest acte, a més, aprofitarà per a explicar les principals novetats o canvis del certamen a la ciutadania contestana, qui any rere any, i cada vegada més, participen de forma activa en aquest tret d’eixida de la seua Fira centenària.

Maria Teresa Cerver és dissenyadora de professió. Ha sigut també l’autora, entre altres, del cartell de la Mare de Déu del Mircale (2003), ha dissenyat el logotip de la Junta Central de Confraries SS de Cocentaina (2006), el cartell de la Setmana Santa Contestana (2009), el cartell de la Cavalcada dels Reis Mags de Cocentaina (2012). A més, entre els anys 2011 i 2016 va dirigir i coordinar la revista de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *