foradia mediambient

Nou programa de col·laboració entre la UPV i Fisabio per la recerca sanitària

• “Aquest programa és sens dubte una gran iniciativa per a posar en contacte la recerca universitària amb la pràctica clínica i fomentar les sinergies entre tots dos col·lectius • El Programa de col·laboració consta de 3 fases. La primera d'elles, que finalitza el 31 de maig, consisteix en el procés de recollida d'expressions d'interés.

Segona edició del Programa de Col·laboració Polisabio, una convocatòria amb l’objectiu de donar suport i impulsar la realització de projectes de recerca i innovació sanitària. Organitzen la Fundació per al Foment de la Recerca Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) i la Universitat Politècnica de València (UPV).

“Aquest programa és sens dubte una gran iniciativa per a posar en contacte la recerca universitària amb la pràctica clínica i fomentar les sinergies entre tots dos col·lectius. Tot açò amb un objectiu fonamental: posar la recerca al servei de la qualitat de vida de la població”, destaca el vicerector de Recerca, Innovació i Transferència de la UPV, José Capella.

El Programa de col·laboració consta de 3 fases. La primera d’elles, que finalitza el 31 de maig, consisteix en el procés de recollida d’expressions d’interés. Els participants d’ambdues entitats podran exposar una idea de projecte, basada en capacitats o problemes tècnics no resolts, amb la finalitat de trobar socis para el seu desenvolupament, o adherir-se a una proposta ja presentada.

La segona fase s’iniciarà amb el llançament de la II Convocatòria Conjunta d’Ajudes 2018, que atorgarà fins a 20 ajudes de 3.000 € per a finançar accions preparatòries de suport a l’exploració i formulació d’aquests projectes R+D+i.

El període de presentació de sol·licituds serà del 18 de juny al 9 de juliol. Se celebraran jornades de presentació de la convocatòria en l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi (8 de juny), en l’Hospital Universitari Doctor Peset (11 de juny) i en l’Hospital Francesc de Borja de Gandia (15 de juny).

La tercera fase consistirà en l’avaluació de les sol·licituds rebudes i resolució de la convocatòria, prevista per al mes de novembre.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *