foradia cdturisme

Tres-centes persones gaudeixen de la ruta de contacontes a Turballos i l’Alqueria

• Grans i xiquets van poder gaudir de les històries i llegendes narrades per Lluís Abad, Sílvia Colomer i Rosa Fraj • Durant la tardor, les rutes continuaran a Banyeres, Castalla, Alcoi i Cocentaina


Vora tres-cents espectadors van assistir a l’edició de la ruta de contacontes celebrada a Turballos i l’Alqueria d’Asnar.

Grans i xiquets van poder gaudir de les històries i llegendes narrades per Lluís Abad, Sílvia Colomer i Rosa Fraj, amb històries com “El dimoni fumador“, “El jugador de Petrer“, “La formiga presumida” i fins i tot una dramatització contada amb teatre il·lustrat.

La ruta va estar coordinada per Francesc Gisbert dins del projecte Viatjant i Llegint, per divulgar el patrimoni oral valencià. Des que començà la ruta, a l’estiu, ja ha visitat les localitats de l’Orxa, Benilloba, Penàguila, Gaianes, Agres i Alfafara, amb més d’un miler d’espectadors en conjunt. I també municipis de les comarques veïnes de la Vall d’Albaida, l’Alacantí i el Vinalopó.

Durant la tardor, les rutes continuaran a Banyeres, Castalla, Alcoi i Cocentaina. Cal recordar que les rutes són gratuïtes i estan obertes al públic de totes les edats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *