foradia subscriutegrat

Rècord d’obres presentades XLIII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2017

• La dotació actual del Premi és de 8.000 euros • El Departament de Cultura té previst fer públic el veredicte i lliurar el Premi el dissabte 11 de novembre


L’organització del certamen del XLIII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2017 ha rebut un total de 47 obres procedents de País Valencià (23), Catalunya (21), Illes Balears (1), Madrid (2).

La participació suposa un rècord i demostra que el premi alcoià, amb més de mig segle de veterania, rep més atenció que mai per part dels escriptors dramàtics del nostre àmbit lingüístic.

Amb aquests elevada xifra de propostes, pràcticament es duplica la concurrència de l’edició anterior, quan se’n presentaren 24 obres i va resultar guardonada Entretindre i no tindre, de Roberto Garcia.

La dotació actual del Premi és de 8.000 euros, a la qual es suma l’edició del text a càrrec de l’editorial Bromera. També es deixa la porta oberta a la inclusió en la Mostra de Teatre si finalment arriba als escenaris.

El Jurat es troba immers en el procés de lectura i valoració mentre que el Departament de Cultura té previst fer públic el veredicte i lliurar el Premi el dissabte 11 de novembre, durant la funció programada al Teatre Calderón: la comèdia “Pels Pèls”, una producció d’Olympia Metropolitana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *