lasarga ajualcoitel

L’Ajuntament d’Albaida aprova després de 8 anys un Pressupost Municipal

• L’elevat volum de deute, que ascendia a 11 milions d’euros, feia impossible crear un Pressupost que poguera complir amb unes condicions mínimes • El Pressupost 2017 prevé unes despeses de 4.757.000€ front uns ingressos de 5.249.000€, el qual deixa un superàvit de mig milió d’euros


El resultat pressupostari és fonamental per entendre l’activitat econòmica i financera de les entitats públiques. Aquesta tasca ha resultat impossible per a Albaida des de l’any 2009, quan es va aprovar l’últim Pressupost Municipal. L’elevat volum de deute, que ascendia a 11 milions d’euros, feia impossible crear un Pressupost que poguera complir amb unes condicions mínimes de pagament als proveïdors.

El treball que l’equip de govern ha portat a terme des de 2011 per liquidar el deute, a través del pagament de préstecs i reducció de despeses, ha permés l’aprovació d’un Pressupost Municipal. Aquest pressupost permet programar el futur econòmic de l’Ajuntament d’una manera numèrica i racional que permeta el manteniment, i fins i tot la millora, dels serveis actuals i la liquidació del deute municipal.

El Pressupost 2017 prevé unes despeses de 4.757.000€ front uns ingressos de 5.249.000€, el qual deixa un superàvit de mig milió d’euros per fer front al deute pendent en proveïdors, especialment locals, a la major brevetat possible. Tanmateix, amb l’aprovació d’aquest pressupost es crea una estratègia econòmica que permetrà que en 2021 el deute es situe en un 110%, alcançant la liquidació total del deute en un termini màxim de 10 anys, és a dir, fins a l’any 2027.

Junt amb el Pressupost, el passat mes de juliol es va aprovar la Relació de Llocs de Treball, la qual pren també un paper significant pel que fa al procés d’organització del personal de l’Ajuntament d’Albaida. Aquest fet permet el control de tots els canvis en relació als treballadors de forma rigorosa i documentada per tenir ple coneixement de la despesa que suposarà al consistori.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *