foradia subscriutegrat

Juan Diego Ingelmo guanya el concurs del cartell de la Fira de Tots Sants 2019

Es descobrirà públicament el pròxim divendres 4 d’octubre durant l’acte oficial de presentació de la Fira de Tots Sants 2019

El passat dimecres 11 de setembre es va celebrar el Consell de Fira per escollir el cartell anunciador de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2019. Juan Diego Ingelmo Benavente, veí de Borriana, ha resultat ser el guanyador de la XIV edició del concurs amb la seua obra ‘La Fira vola‘. Ingelmo ja va guanyar l’edició del 2016.

Aquesta obra ha estat escollida entre un total de 23, procedents de tot el territori espanyol. El jurat, format pels membres del Consell de Fira, ha considerat que aquesta és la que reunia tots els requisits per donar imatge a una fira d’Interès Turístic Internacional com la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

El cartell de Juan Diego Ingelmo es descobrirà públicament el pròxim divendres 4 d’octubre durant l’acte oficial de presentació de la Fira de Tots Sants 2019, que tindrà lloc en el Centre Cultural El Teular. Aquest acte servirà també per donar a conèixer tots els detalls d’aquesta nova edició.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *