foradia subscriutegrat

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat llança una campanya per a la igualtat i integració de la ciutadania estrangera

Amb el cofinançament de la Diputació d’Alacant i la col·laboració dels ajuntaments de Banyeres de Mariola, Alcoi i Muro

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat llança una campanya de sensibilització i foment per a la igualtat i integració de la ciutadania estrangera, amb el cofinançament de la Diputació d’Alacant i la col·laboració dels ajuntaments de Banyeres de Mariola, Alcoi i Muro.

Dins la campanya, s’impartiran tallers gratuïts per a conéixer l’administració local i els procediments d’interés per a les persones estrangeres, així com per a saber com actuar davant una situació de gravetat. Els tallers, dividits en dues sessions en cada municipi, tindran lloc en Banyeres de Mariola (Casa de Cultura, 11 i 12 de setembre), Alcoi (Àgora, 18 i 19 de setembre) i Muro (23 i 24 de setembre), en horari de sis a huit de la vesprada.

En la primera sessió es donarà a conéixer l’administració local i les possibilitats que pot oferir a la ciutadania estrangera d’un municipi, destacant els procediments per a votar, l’obtenció de certificats d’empadronament, convivència i altres tramitacions administratives. La segona sessió tractarà com s’ha dactuar davant una situació de gravetat com un accident, repatriacions, pompes fúnebres i altres casuístiques semblants.

Totes les persones interessades podran assistir a les sessions sense necessitat d’inscriure’s prèviament.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *